+359 876 15 91 91
Направи запитване

Ние от Phoenix Petrol предлагаме разнообразни решения за горива, които да отговорят на вашите нужди и да надхвърлят вашите очаквания. Като водещи в търговията с горива, развиваме в две основни направления своята дейност. Първото направление се фокусира върху доставка на течни горива директно до резервоарите на всички наши клиенти, които имат на разположение собствени складови бази. Политиката на нашата компания е насочена към постигане на пълна удовлетвореност на всички наши клиенти като отдаваме значение на техните нужди и предпочитания, гарантирайки им водещо качество на достъпни цени. Второто направление на нашата дейност включва зареждане и продажба на горива от нашите бензиностанции в страната. Там можете да намерите широка гама от качествени горива на ниски цени, които са налични за зареждане на вашите превозни средства. Ние осигуряваме удобство, бързина и качество при всяко посещение на нашите бензиностанции на достъпни и конкурентни цени. Във Phoenix Petrol сме винаги готови да ви предоставим надеждни и иновативни решения в сферата на горивата, като отдаваме голямо значение на вашата удовлетвореност и оптимални решения на вашите нужди.

Нашата цел е да осигурим надеждна и ефективна доставка на горива, като се стремим да удовлетворим вашите специфични изисквания. Горди сме, че нашите горива осигуряват оптимална сигурност и максимално спокойствие на нашите клиенти като се стремим да намалим разходите им и да им осигурим безпроблемна употреба. Основната ни цел е да постигнем добри резултати, които да удовлетворят изцяло нашите потребители!

Видове гориво предлагани от Phoenix Petrol

Дизел Б6 / Дизел (CP-10) Б6

Дизел Б6 / Дизел (CP-10) Б6 е специално дизелово гориво, предлагано с ексклузивно качество от верига бензиностанции Phoenix Petrol. Това гориво е предназначено за всички превозни средства, които работят с дизелови двигатели, осигурявайки им оптимална надеждност и максимална ефективност при вътрешно горене (виж още).

Дизел ИПТ (Извън пътна техника)

Чистото дизелово гориво, известно още като дизел ИПТ (извън пътна техника), представлява гориво, което не включва био компонент в своя състав. То е специално разработено за използване в извън пътна техника, включително различни видове трактори, както и различни самоходни машини, които се използват в земеделския и горския сектор (виж още).

Бензин А95

Ние от бензиностанции Phoenix Petrol предлагаме разнообразни качествени горива, включително и бензин А95, който е сред най-търсените и масово използвани горива. Компания Phoenix Petrol ви гарантира максимално качество и безпрецедентна надеждност с предлаганите от нас горива на най-достъпни цени (виж още).

Пропан Бутан

Ние от верига бензиностанции Phoenix Petrol ви предлагаме втечнен пропан-бутан (Liquefied Petroleum Gas, LPG), който представлява комбинация от два летливи въглеводорода - пропан и бутан. Този вид гориво се получава по време на рафинирането на нефта или природния газ и е изключително леснозапалим (виж още).

За повече информация се свържете с нас на: +359 876 15 91 91