+359 876 15 91 91
Направи запитване

Дизел Б6 / Дизел (CP-10) Б6 е специално дизелово гориво, предлагано с ексклузивно качество от верига бензиностанции Phoenix Petrol. Това гориво е предназначено за всички превозни средства, които работят с дизелови двигатели, осигурявайки им оптимална надеждност и максимална ефективност при вътрешно горене. Можете да го откриете при нас - бензиностанции Phoenix Petrol, които са разположени стратегически в цялата страна, което улеснява максимално достъпа до качествен Дизел Б6 на ниски цени за всички.

Какво представлява Дизел Б6 / Дизел (CP-10) Б6

Дизеловото гориво, известно още като нафта сред всички, представлява течен продукт, предназначен специално за използване в дизеловите двигатели. То се отличава с впечатляваща способност да се възпламенява при температура около 350°C, като предоставя изключителна ефикасност на двигателя. Дизел Б6, предлаган от бензиностанции Phoenix Petrol, се произвежда от керосиново-газьолеви дестилации на нефта (“петрол” или „земно масло“). Това ви гарантира максимално качество и нужната надеждност на горивото за вашите транспортни средства.

Дизел Б6 се използва както за моторни превозни средства, така и в земеделската индустрия, където изискванията за ефективност и надеждност са от ключово значение за успеха във всяка една сфера на дейност. От трактори до селскостопанска техника, дизел Б6 осигурява нужната мощност и намалява неблагоприятните въздействия върху природата. Освен ползите за околната среда, дизел Б6 има и редица други предимства за потребителите като неговите смазочни качества са по-добри, цетановото число също е по-високо, а разходът на гориво е по-нисък.

Вискозитет на Дизел Б6

Една от основните и най-важни характеристики, различаващи отделните класове дизелови горива, е вискозитетът – специфичното свойство на флуида, което определя устойчивостта на потока на течността. Дизел Б6, който ще откриете в бензиностанции Phoenix Petrol, се отличава с оптимален вискозитет, което гарантира плавно и безпроблемно изгаряне в двигателите на превозните средства. Това ще осигури най-добрата работа на вашите машини и техника и ще гарантира тяхната функционалност и грижа за тях.

Цетаново число на Дизел Б6

Цетановото число е още един много важен фактор при оценката на дизеловото гориво, който представлява основна характеристика за него. То е подобно на октановото число за бензина и показва колко лесно дадено гориво ще се запали и ще изгори. Дизел Б6 от бензиностанции Phoenix Petrol, се отличава с високо цетаново число, което гарантира безпроблемно стартиране на двигателя и ефективност при всяко изгаряне.

Изборът на правилното гориво за вашите автомобили, строителни и селскостопански машини, както и разнообразно оборудване е от съществено значение за вашия успех и безпроблемна работа. Дизел Б6 от бензиностанции Phoenix Petrol е най-добрият избор, който можете да направите. Това гориво е създадено да ви спести проблеми със задръстване на филтрите, натрупване на утайки в резервоара и блокиране на двигателя. Не се колебайте да се възползвате от висококачествен дизел на най-ниски цени от бензиностанции Phoenix Petrol, за да осигурите оптимална и безпроблемна работа на вашите превозни средства и спокойствие на пътя. Дизел Б6 е не само екологично гориво, но и ефективен избор за всички, които ценят оптималната работа на своите транспортни средства и земеделски машини. Бензиностанции Phoenix Petrol с гордост предлагат качествен дизел Б6, който е синоним на надеждност, отговорност и бъдеще.