+359 876 15 91 91
Направи запитване

Зареждане и продажби на дребно от бензиностанции

Компания Phoenix Petrol разполага към момента с модерна петролна база и 5 действащи бензиностанции в България за продажба на горива на дребно на достъпни и ключови места. Качеството на горивата, предлагани от нас е в пълно съответствие с високия стандарт Евро-5 и е подходящо за превозни средства от ново поколение. Висококачествените горива, които зареждате на бензиностанции Phoenix Petrol са винаги на достъпни цени с грижа за вашите превозни средства. Качеството на нашият дизел, бензин и пропан-бутан се следи постоянно и регулярно, което осигурява безкомпромисно спокойствие на нас и на всички наши клиенти.

В бензиностанции Phoenix Petrol можете да заредите качествени горива на достъпни цени, моторни масла и различни автоаксесоари, имате и възможността да закупите както годишна, така и месечна или седмична винетка. Можете да се освежите в приятна атмосфера с ароматно кафе или чай, да се насладите на разнообразие от безалкохолни напитки и да се подкрепите с богата гама пакетирани храни на място или за из път.

Нашата цел е винаги да ви предоставяме най-изгодните цени в комбинация с най-краткото време за доставка на нашите услуги и качествени продукти. Phoenix Petrol държи на своите клиенти, затова гарантираме на нашите партньори най-бързата, коректна и надеждна доставка, независимо от характера на предлаганите от нас продукти и услуги.

Бензиностанции от верига Phoenix Petrol ще намерите в гр.Враца - ул. Шипка 6, бул. Мито Орозов 63, бул. Христо Ботев, както и в с. Лесура - ул. Васил Левски 11, гр. Бяла Слатина - ул. Васил Левски 4 (Кръстовището Плевен - Бърдаска Геран) и с. Якимово.

За повече информация се свържете с нас на: +359 876 15 91 91

Други услуги