+359 876 15 91 91
Направи запитване

Горива за отопление и производство

Горива за производство

Phoenix Petrol е вашия доверен доставчик на горива за широк кръг от клиенти, както частни производствени фирми, така и държавни предприятия. В нашата клиентска база намират място различни сектори на индустрията, производството, промишлеността и строителството. За удовлетворяване на специфичните нужди и изисквания на нашите клиенти, ние предлагаме широка гама от качествени горива на достъпни цени. Нашите горива включват дизел Б6, нискоакцизно дизелово гориво и пропан-бутан. Със своите висококачествени горива, надеждни и сигурни доставки, ние осигуряваме непрекъснатата работа на различни промишлени процеси в редица сектори на икономиката.

Горива за отопление

За да отговорим на високите стандарти и изисквания на нашите клиенти, във Phoenix Petrol разполагаме с лицензирани цистерни, които се поддържат под постоянен строг контрол за спокойствие на на нашите клиенти. Възползвайки се от собствения си транспорт, можем да ви осигурим максимално точни, бързи и достъпни доставки, дори по време на най-интензивния сезон на отопление. Нашата цел е да осигурим надеждни и достъпни услуги и да отопляваме разнообразни обекти с високоефективно гориво.

Нискоакцизно дизелово гориво за отопление

Има множество ползи от използването на нафта / дизел за отопление, които я отличават от другите алтернативи по доста показатели. Тя осигурява изключително висока топлина и бързо загрява помещенията. Освен това, нафтата е изключително удобна за употреба, съхранение и поддържане на чистота в помещенията, независимо от тяхното предназначение. Не само физически лица, които отопляват своите домове, но и юридически лица, включително сгради, магазини, хотели, фабрики, складове и други, се възползват от достъпните горива за отопление на Phoenix Petrol.

Отоплението чрез използване на дизелово гориво е едно от най-желаните решения, особено за тези, които нямат достъп до газовите мрежи в близост.

Изборът на дизелово гориво за отопление има множество предимства. То осигурява значително количество топлина, бързо загряващо помещенията и изискващо минимално количество гориво. Експлоатацията му е изключително удобна, а за съхранение не се изисква специално оборудване. Най-хубавото от всичко е, че можете да се сдобиете с него на достъпни цени с гаранция за качество от Phoenix Petrol. Ние сме ангажирани да осигурим надеждни услуги и висококачествени горива, които ще отопляват вашите домове с удоволствие и ефективност.

Битова газ / газови бутилки

Ние от фирма Феникс Петрол разполагаме с бутилки за газ с вместимост от 10, 20, 30, 40 килограма. Доставяме газ в бутилки за дома, както и извършваме доставка на газ в бутилки за бизнеса на територията на град Враца и околията.

За повече информация се свържете с нас на: +359 876 15 91 91

Други услуги