+359 876 15 91 91
Направи запитване

Горива за селскостопански производители

Като изключително важен и основен сектор в икономиката, земеделието в България изисква специално внимание и сериозен подход, които да отговарят на специфичните му нужди и потребности. С дългогодишния си опит в обслужването и доставките на горива за селскостопански производители, ние от Phoenix Petrol имаме постоянни клиенти, които ни се доверяват на 100% както в сферата на търговията с горива за земеделски и производствени нужди, така и за транспортни компании и отопление.

За да осигурим максимално удобство на всички наши клиенти, продажбите на горива се осъществяват както на нашите бензиностанции в страната, така и посредством бърза доставка на избрано от тях място.

Селскостопанските производителни основно използват за своята извън пътна техника дизелово гориво без биокомпонент, което е значително по-икономично особено предвид мащабите на потребление и разходите за него. В някои случаи производителите избират дизел Б6 с биокомпонент, който е подходящ и одобрен както за пътна, така и за извънпътна техника.

Качествени горива за селскостопански производители от Phoenix Petrol

Безспорно земеделието и като цяло селското стопанство са ключов отрасъл с най-голямо значение в България, а ние от Phoenix Petrol можем да гарантираме бърза и коректна доставка на горива в страната с гаранция за качество на най-ниски цени. Имаме винаги на разположение собствен професионален транспорт със сертифицирани цистерни, което гарантира експресни доставки в цялата страна, отговаряйки на всички нужди на земеделските производители. Специализираните цистерни на компанията са винаги под строг контрол и в изрядност, така че безусловно можете да разчитате на най-високо качество и точно количество на доставяните горива.

Защо да изберете Phoenix Petrol за доставка на горива за селскостопански производители?

Наш приоритет са точността, качеството и достъпността, тъй като знаем, че те са от решаващо значение за всички селскостопански производители в страната сме се погрижили те да могат да разчитат на нас, като им гарантираме:

  • 100% гарантирано качество
  • Професионални съвети от нашите консултации
  • Преференциални цени за всички горива
  • Специфични решения за конкретни казуси
  • Достъпност и бърза реакция
  • Бързи и сигурни доставки на горива в страната
  • Сигурна верига бензиностанции, които са на ваше разположение

Най-отговорните земеделци залагат изцяло на качествен дизел, което помага както за оптималната поддръжка на селскостопанската техника, така и за удължаване на експлоатационния живот и редуциране на разходите за гориво. Качествените горива за земеделие, предоставяни от Феникс Петрол, също помагат за запазването на доброто състояние на всички машини. За да разчитате на непрекъснат процес на работа в пиковия сезон, Phoenix Petrol ви осигурява изгодни, експресни и точни доставки с помощта на собствен специализиран транспорт и голям брой цистерни, което е гаранция за успех за всички производители в страната.

За повече информация се свържете с нас на: +359 876 15 91 91

Други услуги