+359 876 15 91 91
Направи запитване

От Phoenix Petrol смело твърдим, че сме високо квалифицирани и специализирани в сферата на професионалната търговия и доставка на горива за транспортни и строителни компании, за селскостопански производители, за отопление и производство. Ние от Phoenix Petrol предлагаме на своите клиенти продажби както на едро на преференциални цени, така и на дребно от нашите бензиностанции в страната, специализиран транспорт и доставка на горива до посочен от Вас адрес.

Нашите усилия се фокусират върху предлагането на висококачествено дизелово гориво, което отговаря на стандарт EN 590. Този стандарт е създаден така, че по оптимален начин да отговаря максимално добре на нуждите и да задоволява изискванията на специфичните дизелови двигатели по най-добър начин.

Ние предлагаме следните видове висококачествени горива: бензин А95Н, дизел Б6, дизелово гориво ИПТ (за използване от извънпътна техника и всички трактори), премиум дизел (гориво от най-висок клас с гаранция за качество, което е разработено специално така, че да отговаря и на най-високите изисквания и нужди), пропан-бутан и дизелово гориво за отопление с нисък акциз.

Компания Phoenix Petrol разполага с голяма и модерна търговска база за съхранение и търговия с дизелово гориво. Базата ни се намира на територията на град Враца и разполага с модерен терминал за съхранение и разпределение на гориво. Терминалът е оборудван с автоналивно устройство за дизелово гориво Б6 и дизелово гориво ИПТ, което е предназначено за използване от извънпътна техника и трактори. Фирмата разполага също така и със специализирани цистерни за превоз на светли горива, които отговарят на всички необходими стандарти. Тези цистерни имат вместимост от 4 до 40 х 1 и могат да бъдат използвани и за доставка на горива на трудно достъпни места за разтоварване.

Видове гориво предлагани от Phoenix Petrol

Бензин А95Н

Бензин А95Н е подходящ за всички типове превозни средства и осигурява оптимална производителност на двигателя. (виж още).

Дизел Б66

За тези, които се нуждаят от мощния дизел Б6, предлагаме специална формула, която гарантира по-голяма ефективност и издръжливост (виж още).

Дизел ИПТ (Извън пътна техника)

За вашата извънпътна техника и тракторите ви предлагаме специализирани дизелови горива ИПТ, които осигуряват перфектна работа без значение от условията (виж още).

Премиум Дизел

За да задоволим дори най-взискателните клиенти, добавихме в нашия асортимент премиум дизел - гориво от най-висок клас с гаранция за качество. Тази иновативна формула е разработена така, че да задоволи всички нужди и очаквания, осигурявайки безпроблемна работа на двигателя и намалявайки износването.

Пропан Бутан

Нашите качествени горива включват и пропан-бутан, които се отличават с много висока ефективност и чистота (виж още).

Пропан-бутан и дизелово гориво за отопление

Ние оПри нас можете да откриете и гориво за отопление отговарящо и на най-високите изисквания и нужди, пропан-бутан и дизелово гориво за отопление с нисък акциз.(виж още).