+359 876 15 91 91
Направи запитване

Транспорт и доставка на горива

Proenix Petrol ви предлага професионална доставка и транспорт на горива до определен от вас адрес, както и до конкретни резервоари за ваше удобство.

Нашата компания ви предлага висококачествени услуги от нашата петролна и верига бензиностанции с гаранция за надеждни и бързи доставки в цялата страна. За професионалното транспортиране и товаро-разтоварни дейности на течни горива, разчитаме на професионалисти в сферата с дългогодишен опит. Разполагаме с модерни съвременни цистерни, които са оборудвани спрямо най-високите стандарти с най-новите системи за контрол на качеството и обема на предлаганите горива. Грижим се клиентите ни да получат своевременно, коректно и надеждно обслужване, като отдаваме най-голямо значение на качеството и прецизността. За нас, клиентите на Proenix Petrol са на първо място.

Зареждане и продажби на дребно

Бензиностанции Proenix Petrol ви предлага не само доставка на течни горива за различни цели като нуждите на селскостопанските производители, транспортни компании и в сферата на строителството, но и специално качествено и достъпно дизелово гориво за отопление на вашия дом и на жилищни кооперации, производствени предприятия, обществени сгради и много други.

Нашата ангажираност към клиентите надминава просто доставянето на горива. Предлагаме ви цялостно качествено обслужване, което включва съвети и консултации от професионалисти, достъпни за вас по всяко време. Ние от Phoenix Petrol сме винаги на ваше разположение при възникнали въпроси или необходимост от съдействие.

За нашите клиенти, които нямат налични собствени резервоари, осигуряваме удобството на зареждане на горива от нашите обекти на дребно. Като верига бензиностанции Proenix Petrol, ние ви предоставяме възможността да заредите гориво удобно и бързо на достъпни цени с гаранция за качество и сигурност.

Предлагани услуги